Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Den Helder

Heeft u een verstopping in uw riool of afvoer? Erg vervelend. Wij kunnen u helpen! Sinds 1992 helpen wij duizenden mensen van hun verstopping afgeholpen!
Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Met de nieuwste rioolmachines kunnen wij de meeste verstoppingen binnen no-time verhelpen. Een gemiddelde verstopping hebben wij binnen 30 á 45 minuten verholpen!

Naast het verhelpen van verstoppingen is Ontstoppingsdienst Den Helder ook gespecialiseerd in het uitvoeren van rioolinspecties en rioolreinigingen. Tevens kunt u ons ook bereiken wanneer uw riool vervangen of gerepareerd moet worden.

Wij hanteren een vaste werkwijze. U kunt telefonisch een afspraak maken met onze telefoniste. Wanneer de monteur ter plaatse komt, zal hij eerst het probleem onderzoeken. De uitkomsten van dit onderzoek worden verwerkt in een vrijblijvende prijsopgave. Hierin vindt u wat de monteur gaat doen, welke machines of gereedschap hij gaat gebruiken en hoeveel het u ongeveer gaat kosten.

Gaat u akkoord met de prijsopgave? Dan gaat de monteur direct aan de slag. Door het vooronderzoek kan het probleem snel verholpen worden. Een gemiddelde verstopping is verholpen binnen 30 á 45 minuten! Uiteraard ruimen wij na afloop van de ontstopping alles weer netjes op.

Ontstoppingsbedrijf Den Helder is zeker van een effectieve ontstopping. Wanneer wij uw verstopping verhelpen, ontvangt u hier garantie op. Komt dezelfde verstopping snel terug? Dan komen wij u graag helpen! Vraag de monteur gerust of u in aanmerking komt voor de garantie.

Wij zijn werkzaam in Den Helder en omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u in Den Helder woont. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening!

Heeft u te maken met een verstopping? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Den Helder door te bellen naar 0223 201 675. Wij helpen u graag!

Riool Ontstoppingsdienst Denhelder
Ontstoppingsbedrijf Denhelder

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Den Helder
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Den Helder rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0223 201 675

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Den Helder

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Den Helder

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Den Helder!

Afvoer Ontstoppen Den Helder

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Den Helder

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Den Helder

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Den Helder

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Den Helder

Heeft u een verstopping in uw riool of afvoer? Erg vervelend. Wij kunnen u helpen! Sinds 1992 helpen wij duizenden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Den Helder via 0223 201 675.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Den Helder te werk?
Onze werkwijze is als volgt. U neemt telefonisch contact op. In dit gesprek spreekt u een tijdsblok af met onze telefoniste. U kunt de monteur binnen die tijd bij u aan de deur verwachten.

Wanneer de monteur bij u langskomt onderzoekt hij eerst het probleem. Vervolgens stelt hij een prijsopgave op. Hierin maken wij een inschatting over hoeveel tijd en welke materialen of gereedschappen er gebruikt moeten worden. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0223 201 675. Ontstoppingsdienst Den Helder staat voor u klaar!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat kan door minimaal 24 uur van tevoren te bellen naar 0223 201 675.

Wilt u de afspraak annuleren omdat de verstopping is weggetrokken? Dan raden wij u altijd alsnog een afspraak te maken voor een reiniging. Vaak gaan verstoppingen namelijk vanzelf niet weg.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Wanneer u de afspraak inplant, wordt er met u een tijdsblok afgesproken. U kunt er vanuit gaan dat de monteur binnen dit tijdsblok verschijnt.

Het kan gebeuren dat de vorige klus van de monteur uitloopt en daardoor later bij u is. Wanneer dit het geval is zullen wij het u laten weten. Vaak doen wij dit met een belletje. Ontstoppingsdienst Den Helder helpt u graag!

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Dat verschilt per verstopping. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. We starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Dit kan op verschillende manieren. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen. Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Den Helder!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Dit kan een aantal dagen duren.

Heeft u een vraag over uw factuur? Onze telefoniste zit voor u klaar om al uw vragen beantwoorden. Neem dan gerust contact op via 0223 201 675.

Zit er garantie op de ontstopping?
Wanneer een verstopping snel terugkomt heeft u garantie. Echter kunnen wij niet op elke ontstopping garantie geven. Bijvoorbeeld wanneer de verstoppingen zijn ontstaan omdat uw riool verouderd moet worden.

Wij raden u aan dit altijd ter plekke met de monteur te bespreken. Zo voorkomt u verrassingen achteraf. Heeft u vragen over een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen met Ontstoppingsbedrijf Den Helder via 0223 201 675.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Den Helder uit?
De vakmannen van Ontstoppingsdienst Den Helder kunnen alle verstoppingen verhelpen. Wij zijn te bereiken voor verstoppingen in alles wat op het riool is aangesloten.

Daarnaast helpt onze ontstoppingsdienst u ook bij leidingbreuken of verzakkingen in het riool. Ook wanneer uw rioolvervangingen en rioolinspecties moet worden kunt u bij ons terecht.

Ontstoppingsdienst Den Helder helpt u graag! Maak een afspraak via 0223 201 675.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat heel Den Helder en omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening bij onze werkzaamheden. Het maakt niet uit of u in Den Helder of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen!

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan contact op via 0223 201 675! Wij komen graag dezelfde dag nog bij u langs. Ontstoppingsdienst Den Helder helpt u graag!